*

Seppo Lappalainen Totisesti tutkittu juttu

Hyvä kansa. Kuunnelkaa edes Teuvo Hakkaraista

Hyvä kansa. Kuunnelkaa edes Teuvo Hakkaraista

Jos ette halua satuja, niin olisitte kuunnelleet Teuvo Hakkaraista ja asiantuntijajärjestö perussuomalaisia. Mutta kun ei, vaan kuunnellaan näitä mukamas ”piikki auki”... ”ei vastakkainasettelua”... puolueita.

Nyt ne taas iskevät, säästöt. Valtion tuloihin ja menoihin kohdistuvat sopeutustoimet. Turvapaikan hakijoiden kustannukset pitäisi rahoittaa lainarahalla, menokehyksen ulkopuolelta, ei nöyrältä kansalta. Näin tämä turvapaikkakustannus hoidettaisiin ilman vastakkainasettelua, sen nämä Suomeen pakoon tulleet ihmiset ansaitsevat. Ei turvapaikanhakija Suomeen saapuessaan voinut aavistaa sitä, millaiseksi vastakkainasettelun pelinappulaksi joutui.

Ja mitä tähän kaikkeen sanoo takiaispuolueina ansioituneet vasemmistoliitto ja vihreät? Ei oikein mitään, populisti ei kanna vastuuta.

Hallituskumppanit, kuunnelkaa edes Teuvo Hakkaraista. Teuvon edistyksellisyyttä ei yhtään himmennä se, että Sampo Terho kertoi taannoin puolueen kannan turvapaikkakustannuksiin Ylen Ykkösaamussa. Totisesti, onhan Hakkarainen puolueen kanssa samoilla linjoilla.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Toimituksen poiminnat