*

Seppo Lappalainen Totisesti tutkittu juttu

Saimme oman rakettimiehen?

 

Kesä meni ja saimme ikioman rakettimiehen Toukon. Kivihiilipuolue Vihreiden valtaistuimelle vaihtui uusi hallitsija ja sama tahti sen kun jatkuu. Puolue on median ikuinen sylilapsi, unelma pääsystä pääministeripuolueeksi tulee näkymään vahvana erityisesti Ylen kanavilla. Ja muu sopulilauma seuraa hurjana perässä. City-vihreä populismi rahastaa ja jyrää vinksahtaneilla luontoarvoilla, hupia tulee varmasti riittämään syksylle, talvelle ja keväälle.

Millainen olisi hallitus jota johtaa vihreiden keskuudesta valittu riidansiemen (pääministeri) ?


Autuaita ovat rauhantekijät. Perussuomalaiset uudistui puolueen jäsenistön toiveiden mukaisesti, se on sitä aitoa demokratiaa johon median luoma paine ei edelleenkään tehoa. Suomi rysähti kerralla Euroopan keskiöön ja asema neuvottelukumppanina vahvistui. Signaali maailmalle oli kuitenkin uskomattoman myönteinen suomen kannalta. Talous ja yritysten liikevaihto kasvaa jopa niin hurjasti ettei kirjanpitäjät kerkeä tositteita numeroimaan. Tarjouspyyntöjä yrityksille satelee maailmalta ja tahti sen kuin kiihtyy, hupia ei enää tarvitse laskea. Kilpailuasetelmat ovat muuttuneet ja investoinnit tulevat perässä, raha muuttuu taseessa tuottavaksi omaisuudeksi ja taseet puhdistuvat turhista hyödykkeistä. Poistot kohdistuvat aitoihin ”aineellisiin” hyödykkeisiin.

Viekää minut baariin veljet... ulos kantakaa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Keräiletkö kannattajakortteja sinisille ?

Käyttäjän seppolappalainenkoti kuva
Seppo Lappalainen

Terve Aimo. Oletko edelleen Timon uskollinen kannattaja?
Miksi minun täytyisi kerätä heille kannattajakortteja? Keräätkö sinä tyhjiä tölkkejä?

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Lappalainen, et varmaankaan tiedä kuka minut erotti puolueesta, mutta puheenjohtajan allekirjoittamaa hallituksenpöytäkirjaa ei ole olemassakaan.
Kaikki rahananarvoinen kerättävä kelpaa.

Toimituksen poiminnat