*

Seppo Lappalainen Totisesti tutkittu juttu

Timo Soini "nukke pieni mun"

 

Surullista kun jälleen Ulkoministeri Timo Soini osoittautuu entistä vakuuttavammin esim. tasa-arvo ongelmissa jatkuvasti rypevän Poliisin ja usean toimittajan ”nukke pieni mun” -kultahampaaksi.

Kun poliisi käy suurella vihan volyymilla ja ylivoimalla äänestyskortin ja lyijykynän asenaan pitävän demokratiaan sinisilmäisesti luottavan henkilön kimpuun, niin Timon näkemys tähän keissiin on korkeapalkkaiseen suojatyövirkaan jo kruunatulle hyvin tyypillinen:
Ei kuulu meille, tämä poliisiväkivalta äänestyskopilla on pelkästään Espanjan ja euroopan sisäinen asia. Ja täällä kotimaassamme tilannetta kriittisesti kommentoivilta lähtee mopo keulimaan. Timo usein painottaa sitä, niin tässäkin tapauksessa, ettei ohjeista muita valtioita. Mutta kuitenkin kehottaa Katalonialaisia palaamaan neuvottelupöytään. Tarkoittaneen taas hakattavaksi?

Itse Timolla keulii mopo kohti suuria eläketuloja jo pidemmän aikaa. Analyysini on se, että perussuomalaisista irtautuneen Timo -klaanin aikaan perussuomalaisissa oli demokratiavaje ja pahalaatuinen tasa-arvo ongelma, samoin kuin tasa-arvo rötöksiään jatkuvasti peittelevällä poliisilla. Aina poliittisissa ikävyyksissä niin kuin tämän päivän Timo Soini.

Mistä saataisiin taas jälleen uusi Aarnio (poliisi) jonka niskaan saataisiin sullottua poliisivoimien kaikki hämäräbisnes? Näin se menee kiiltokuvapoliiseilla, pyyhitään pöytä puhtaaksi. Jostakin rötöksestä kiinni jääneen poliisin harteille sullotaan kaikki laitoksen tehdyt rötökset.
Jos ei sopivaa syntipukkia poliisin omasta piiristä löydy niin joka syksyinen tuttu turvallinen ”kikka kolmonen” käyttöön eli mummon petkuttamisessa oli ”vale"poliisi, ei se oikea tolvana.

Oho! Mikä ettei, jos ei näin kuitenkaan sentään vielä ole niin tässä ainakin on kuuma vinkki tulevisuuden varalle poliiseille ja heidän kiillotusuutiskanava mtv3:lle? Tähän tyyliin on jo nähty kun poliisin sisällä tapahtuu vakavakin rikos, suunnataan kaikki huomio ja ajojahti mahdolliseen tietovuotajaan. Ei rikokseen, eikä sen tekijään.

Luulen uskovani hyvyyteen ja siihen, että jostain löytyy se paimen keppeineen joka saattaa poliisin ja valemedian pimeydestä totuuteen.

Jos ne Espanjassa puolustuskyvyttömiä vastaan mellakoineen poliisit olivat sittenkin valepoliiseja?

 

Lopputulos oli kuitenkin, härkätaistelut jatkukoon.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Otan osaa, todellisuuteen herääminen on raskasta.

Käyttäjän seppolappalainenkoti kuva
Seppo Lappalainen

Terve Aimo

Kiitos, mutta en nyt tarvitse osan ottoja. Nämä etenkin poliisin, maikkarin ja Timon ongelmat on ollut jo pitkään tiedossa.

Löytyy sieltä mtv3 kanavalta edes pientä asiasisältöä kun oikein tarkkaa jaksaa katsoa. Nimittäin saattaa joku pieni mainospätkä vilahtaa ihan asiaakin. Maikkarilla olis paikka tanssii tähtien kanssa ohjelmassa järjestyspoliisille, krp:lle ja Timolle. Salatut elämät sarjaan näyttelijät on jo täyteen otettu.

Senkin pikku tähtisilmät... Veikkausrahoineen.

Vieläkö kerkee Loton tehdä? Poliisin ei tarvitse, riittää kun tekee sopivaan paikkaan kotietsinnän. Saattaa sitä joku tonni kirjekuoresta löytyä povitaskuun.

Toimituksen poiminnat