seppolappalainenkoti Tutkittu juttu. Ja tämä on taivaan tosi.

Luoja loi rakkauden

 

Meidän kaikkien olisi tämä syytä muistaa: Luoja loi rakkauden ja niin myös Teuvo Hakkaraisen.

 

Rakkaus ei koskaan käyttäydy sopimattomasti. Tämän lauseen olisi poliisin, oikeuslaitoksen ja toimittajien hyvä pitää mielessä mutta ehkä juuri tästä syystä he mieluiten valitsevat inhon, ahneuden ja sellaisen rakkauden jossa rakastetaan vain omaa hyvinvointia muiden kustannuksella. Inho on rakkauden pahin vastakohta, joten on aivan selvää, että nämä inhon ihailijat käy terävine miekkoineen rakkauden paimenen viattoman sielun kimppuun. Näin Teuvo ja hänen herkkä haavoitettu sielu joutui pakenemaan pitkälle sairauslomalle.

 

Muutkin näinä aikoina olevat tapahtumat todistaa vallalla olevan inhon ylivoiman esim. perussuomalaisuuden jatkuvana vastustamisena. Rakasta lähimmäistäsi, muukalaista ja luontoa niin kuin itseäsi rakastat on kitkerää viiniä inhomieliselle sopulilaumalle. Toisin kuin nämä edellä mainitut tahot, kokematon Teuvo Hakkarainen joi lasillisen laadukasta viiniä ja tämä saattoi hänen sielunsa voimakkaaseen tunnetilaan, lähes tulkoon intohimoiseksi rakastajaksi. Ja tämä intohimoinen mutta pohjimmiltaan viaton tunne johti suutelusessioon eduskunnassa.

 

Luulen, että usko Jumalaan ja aitoon rakkauteen toimii viattoman sielun lujana suojakilpenä. Tästä voimasta voisi olla yksi osoitus, Teuvon paluu takaisin vaativaan työhön. Toinen konkreettinen osoitus rakkauden suojakilven voimasta voisi olla median ja sitä palvovien trollien iskujen kohteeksi usein joutuva Laura Huhtasaari.

 

Tänään on Teuvo Hakkaraisen oikeuskäsittely ja toivon, että viattomuus ja Teuvon pahoin haavoitettu sielu otetaan huomioon oikeudenpäätöksessä. Toivon myös oikeuden osoittavan myötätuntoa Veera Ruohoa kohtaan.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (18 kommenttia)

Käyttäjän grohn kuva
Lauri Gröhn

Toden totta:

1. Sam. 15:3: Jumala: "Mene siis ja voita amalekilaiset, ja vihkikää tuhon omaksi kaikki, mitä heillä on; äläkä säästä heitä, vaan surmaa miehet ja naiset, lapset ja imeväiset, raavaat ja lampaat, kamelit ja aasit."

5. Moos. 20:16-17 ym.: "16. Mutta näiden kansojen kaupungeissa, jotka Herra, sinun Jumalasi, antaa sinulle perintöosaksi, älä jätä ainoatakaan henkeä eloon,

Joos. 10:40 Sitten Joosua valtasi koko maan, Vuoriston, Etelämaan, Alankomaan ja Rinnemaat, ja surmasi kaikki niiden kuninkaat, päästämättä pakoon ainoatakaan, ja vihki tuhon omaksi joka hengen, niinkuin Herra, Israelin Jumala, oli käskenyt.

Joos. 11:11 Ja he surmasivat miekan terällä ja vihkivät tuhon omaksi jokaisen, joka siellä oli, niin ettei jäänyt jäljelle ainoatakaan henkeä; ja Haasorin hän poltti tulella. 17. vaan vihi ne tuhon omiksi: heettiläiset ja amorilaiset, kanaanilaiset ja perissiläiset, hivviläiset ja jebusilaiset, niinkuin Herra, sinun Jumalasi, on sinua käskenyt,"

2. Moos. 32:27 Mooses leeviläisille muusta kansasta näiden tehtyä Kultaisen vasikan: "27. Ja hän sanoi heille: Näin sanoo Herra, Israelin Jumala: 'Jokainen sitokoon miekkansa vyölleen. Käykää sitten edestakaisin leirin halki portista porttiin ja tappakaa jokainen, olkoon vaikka oma veli, ystävä tai sukulainen.'"

Hes. 20:25-26: "25. Niinpä minäkin annoin heille käskyjä, jotka eivät olleet hyviä, ja oikeuksia, joista he eivät voineet elää, 26. ja annoin heidän saastua lahjoistansa, siitä, että polttivat uhrina kaiken, mikä avasi äidinkohdun, jotta saattaisin heidät kauhun valtaan ja he tulisivat tietämään, että minä olen Herra."

Jer. 19:9: Jumala: "9. Ja minä panen heidät syömään poikiensa ja tyttäriensä lihaa, ja he syövät toinen toisensa lihaa siinä hädässä ja ahdistuksessa, jolla heitä ahdistavat heidän vihollisensa, ne, jotka etsivät heidän henkeänsä."

Käyttäjän JaliKarjalainen1 kuva
Jali Karjalainen

No paljon Tietävä Gröhn voisi lukea kirjan Charlotte Rorth:Tapasin Jeesuksen ( I met Jesus) Tanskalainen toimittaja kertoo siitä, että tapasi oikeesti Jeesuksen ja toimittaja elää edelleen Tanskassa ja sitten Gröhn voisi katsoo you tube viedot Howard Storm, niitä on useita. No sitten Lappalaisen pitää muistaa että Hakkarainen on nyt tuomittu oikeudessa ja tuli päiväsakkoja yli 3000 e ja korvauksia. Mitä Lappalainen ajattelee jos kaikki kansanedustajat alkaisivat pussailemaan naisia, nämä mies edustajat ja pussaisivat naisia kahvilassa eduskunnassa?Sen ymmärtää jos Kekkonen ja Bresnevik pussailivat poskeen päivää sanomalla. He osasivat sen tehä ilman alkoa

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama
Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Se olisi lohduttavaa, mutta pelkäänpä ettei sellaista pahuutta ole olemassakaan, mitä ei voisi selittää Jumalan tahdoksi.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Kiitoksia Seppo ymmärtävästä kirjoituksestasi. Kaikki tuppaavat ihmisystävällistä Teuvoa potkimaan. Teuvo on tietysti viaton.

Minä luulen että tässä oli pelissä itse Sielunvihollinen. Kun Teuvolla sattui hetkellisesti kotipolttoisen vaikutuksesta ote hellittämään, Sielunvihollinen muutti Veeruskan viettelevän kauniiksi ja houkuttelevaksi. Kaikki olisi päättynyt onnellisesti jos olisi sattunut olemaan jokin syrjäisempi paikka.

Minäkin toivon että Veeraa ei tuomittaisi vankilaan, eihän hän ollut pääsyyllinen.

Käyttäjän seppolappalainenkoti kuva
Seppo Lappalainen

Kiitos kommentista Leo

Uskon siihen, että Teuvo rakastaa kaunista naista (Veera Ruoho) huomattavasti enemmän kuin sitä mitä peilistä näkee.

Käyttäjän Minnamaarialax kuva
Minna-Maaria Lax

On surullista, jos ihminen ei kykene hallitsemaan käytöstään. Asian vähättely alkoholin varjolla on raukkamaista. Jos ei siedä viinaa, niin sitten pitää olla juomatta sitä.

Teuvo on ihan syyntakeellinen teoistaan. Ihmisellä on vapaus tehdä ja sanoa, mutta myös vastuu. Ehkä hänen kannattaisi ainakin vetäytyä seuraavista eduskuntavaaleista, kun käytös ei ole homman hoitamisen edellyttämällä tasolla.

Käyttäjän RalfKarlsson kuva
Ralf Karlsson

Vielä raukkamaisempaa on vähätellä sitä jonkun satuolennon tahdolla.

Käyttäjän seppolappalainenkoti kuva
Seppo Lappalainen

En tietenkään vähättele tapahtumaa tai toimi raukkamaisesti, enkä myöskään usko satuolentoihin. En nää kirjoituksessani satuolentoja ja heidän tahtoa, joten Ralf Karlsson valitettavasti olet nyt hakoteillä tämän asian suhteen.

Käyttäjän RalfKarlsson kuva
Ralf Karlsson Vastaus kommenttiin #9

" Luoja loi rakkauden ja niin myös Teuvo Hakkaraisen."

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu

Perussuomalaisista tulee mieleen, että uskovaisilla on niin paljon omiakin syntejä huolehdittavana että ei tarvitse muiden omiin puuttua.

Käyttäjän grohn kuva
Lauri Gröhn

Uskovaisissa luovuus kukoistaa. Selittämään pois satukirjojensa suuria ristiriitaisuuksia.

Käyttäjän seppolappalainenkoti kuva
Seppo Lappalainen Vastaus kommenttiin #8

Terve Lauri

Uskon johdatukseen niin tässäkin tapauksessa. Johdatuksen lopputulos tässä valitettavassa tapahtumassa on todennäköisesti se ettei Veeraa ja Teuvoa ole luotu toisilleen. Ihastuminen on ollut yksipuolista (Teuvo ihastunut tai rakastunut). Lisäksi olen ymmärtänyt Veralla olevan jo rakastava puoliso olemassa.

Käyttäjän seppolappalainenkoti kuva
Seppo Lappalainen

Terve Minna-Maaria

En usko, että kohtuuttomasti olisi viiniä käytetty. Lasillinenkin viiniä riittää rohkaisemaan mielen.

Uskon vakaasti ettei Teuvo ole Veeralle puhunut tai edes kuiskinut sopimattomia pieniä rivouksia esim. nuorison kielellä ilmaistuna "anna mun olla sun vahinko". Veera on luultavasti onnellisessa parisuhteessa ja tuollainen kielenkäyttö olisi ollut raskauttavaa tuomion harkinnassa.

Hanni-Tuulia Hovila

Näin sen täytyy olla: Hakkarainen lähenteli Ruohoa Jumalan tahdosta! :D Hän on siis vain rakkauden haavoittama sielu, jota tulee sääliä - ei suinkaan luottamustehtävään valittu, täysjärkiseksi oletettu aikuinen mies, jolla on vastuu teoistaan. Ei niin, että TH olisi missään vaiheessa itse puhunut onnettomasta ihastumisestaan Ruohoon...

Arvio olisi varmaankin sama, jos tekijänä olisi ollut vaikkapa Ozan Yanar? Ai eikö?(En väitä, että se olisi uskottav kuvitelma. Jotkut tekevät sukupuolten tasaveroisuudesta iskulauseita, toiset toteuttavat sitä.) Ikävästi tässä tuoksahtaa ajatus: maahanmuuttajamiehet ovat yhteiskunnalle erityisen vaarallisia, koska vaaleiden suomalaisnaisten kähmiminen ja hakkaaminen on kantasuomalaisten sahureiden yksinoikeus!

Anna mun kaikki kestää.

Käyttäjän JaliKarjalainen1 kuva
Jali Karjalainen

No pahuus näyttää tulevan ihmisestä itsestään kun Jaakob kirjeessään sano, että jokaista kiusaa oma himo ja se sitten suurenee ja kasvaa kuten Paavalikin sano, että synti asuu Paavalin jäsenissä eli toiminnoissa . Kirjoitin blogin Filosofinen Toora. Siellä on myös tämä kiistelty kaste asia .

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Kyllä on vääryys saanut vallan rakkaassa isänmaassamme. Teuvo, viaton jumalan lapsi, tuomittiin sakkoihin ja varsinainen syyllinen Veera päästettiin vapaaaksi.

Toimituksen poiminnat