seppolappalainenkoti Tutkittu juttu. Ja tämä on taivaan tosi.

Vihreät, kaikkien toimittajien kaveri

 

Vihreät, kaikkien toimittajien kaveri, teiden tukko. Vihreät ovat totisesti selvinneet rötöksistään huomattavasti helpommin kuin Perussuomalaiset. Perusuomalaisten kaikki teot ovat supersuuren suurennuslasin alla, kun jotenkin vähän rysähtää on hetkessä kohtuuton ja massiivinen ajojahti käynnistynyt. Todellakin ihmetellä tätä täytyy kun laupiaasta samarialaisesta tehdään joidenkin tahojen etuoikeudella halveksittu samarialainen.

Teuvo Hakkaraisen viinilasillisella rohkaistu lähimmäisenrakkauden osoitus tuotti hieman  ylimitoitetun tuomion koska alusta alkaen poliisi että syyttäjä haki teolle vakaata harkintaa ja suunnitelmallisuutta saadakseen oikeudelta vankeusrangaistuksen Teuvolle. Onneksi sentään vankeusrangastusta tämä pohjimmiltaan viaton tapahtuma ei saavuttanut ja lopulta tuomio oli edes lähempänä oikeudenmukaisuutta.

Otetaan nyt esimerkki, huomattavasti vakavampi mutta lievemmän seurauksen teolleen saanut Vihreiden edustajan rötös eli luvattoman padon rakentaminen. Tämä monien arvostama vihreät puolueen poliitikko suunnitteli ja rakenteli kaikessa rauhassa patoa, etenkin patoprojektin alussa kenenkään siihen puuttumatta. Ja jos tämä pato olisi saavuttanut ne mittasuhteet mitkä padolle yleensä vaaditaan niin siihen nähden Kwai-joen silta olisi ollut vauvojen puuhamaa. Etenkin patoprojektin alussa tämä vihreiden edustaja marssi päivittäin poliisipartion nenän edestä padon rakennuspuuhiin viheltäen (whistle) Colonel Bogey March tunnussäveltä. Onneksi kuitenkin edes kyläläiset ottivat asian sen verran vakavasti, että lopultakin poliisi kohdatessaan ihmisten (kyläläisten) hädän kasvoista kasvoihin pysäytti miehen rakennuspuuhat eikä todellista uhkaavaa vedenpaisumusta päässyt syntymään. Todellakin onneksi myös kalojen nousun kannalta.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Kukas se padonrakentaja on? Laitahan todisteita, niin on edes jotain uskottavuutta höpinöilläsi. Perussuomalaisethan on rikollisin puolue jos sen kellokkaita tarkastellaan, sehän on kiistaton tosiasia. Tekopaikkakunnallanikin on valtuutettuna tyyppi, jolla on yli 30 rikostuomiota.

Käyttäjän seppolappalainenkoti kuva
Seppo Lappalainen

Terve Esa

Toimin aina sivistyneesti ja hienotunteisesti myös vakavissakin asioissa. Tapoihini nojautuen jälleen kerran, en lähde henkilöitä tuomaan esiin tai nimeämään tai edes puoluetta, kyllä tuosta pitäisi jo arvata kenestä on kyse ja myös puolue jossa henkilö on vaikuttanut aktiivivuosinaan.

Esa hyvä koita ymmärtää ja jopa anteeksi antaa kun en nyt vastaa kysymykseesi täsmällisen tarkasti. Pyrin tarkastelemaan kaikkea tasapuolisesti sitoutumattomana henkilönä, kehumatta tai moittimatta jotakin tiettyä puoluetta tai henkilöä.

Olkoon tämä hienotunteisuuteni minun ainut syntini.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Eli annat vihjauksen ilman mitään todisteita?

Käyttäjän seppolappalainenkoti kuva
Seppo Lappalainen Vastaus kommenttiin #4

Terve Taru

En todellakaan pidä ilkeämielisistä vihjauksista saati sitten ilman todisteita.

Toden totta perussuomalaisissa on myös heitä jotka ovat syyllistyneet rötöksiin, en väitä vastaan. Näin on.
Mutta väärissä käsissä käsiteltynä enkelikin saadaan näyttämään demonilta. Ja Juudas mitä uskollisempana ystävänä ja hyväsydämellisenä suutelijana.

Käyttäjän seppolappalainenkoti kuva
Seppo Lappalainen

Esalle ja muillekin epäilijöille sen verran vielä, että niin kuin huomaat blogin yläosassa käy hyvin selväksi se uskottavuus "Tutkittu juttu. Ja tämä on taivaan tosi"

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Olet kun pikkulapsi hiekkalaatikolla: ”kyl mä tiijän, mut emmä viitti sanoo!”

Toimituksen poiminnat