seppolappalainenkoti Tutkittu juttu. Ja tämä on taivaan tosi.

Kansa tietää. Persut nousussa, eikä mikään yllätys, Beck is back.

 

Totisesti Perussuomalaiset ovat jyrkässä nosteessa, tämä tapahtuma ei ole mikään ihme vaan odotettu ja pelätty seuraus vuosikymmenten jatkuneesta poliittisen hyvä veli sekä hyvä sisko tästä sulle, tästä mulle suhmuroinnista.

Kun Perussuomalaisten puolueen jäsenistö äänesti puoluejohdon uusiksi, niin puolueeseen pesityneet seteliselkärankaiset vaalijallittajat menettivät vihdoinkin vaikutusvaltansa puolueeseen. Nämä vaalilupausten pettäjät laitettiin kuriin. Tämä oli Suomen poliittisen historian merkittävämpiä tekoja, jopa niin merkittävä, että tunnolliselle ja vaatimattomalle Suomen kansalle palautettiin luottamus vaikutusmahdollisuuksiin sekä toivo vaalilupausten pitämiseen. Tämä kansan todellisen vaikutusmahdollisuuden palauttaminen sai aikaiseksi paniikin sekä myös pelon myllerryksen median ja muiden puolueiden, että myös jopa presidentin keskuudessa. Nämä kaikki seteliselkärankaiset vaalirötösherrajallittajat kieltäytyivät täydellisesti kaikesta yhteystyöstä perusuomalaisten kanssa, se ei ollut yllätys vaan se oli yllätys kuinka media lähti näiden mukaan luomaan hirviöpuolue kuvaa uudistuneesta koko kansan puolue perussuomalaisista.

Nämä nykypäivän Pontius Pilatukset (media, puolueet, Presidentti ja heitä tukevat seteliselkärankaiset rötöstelijät) tuntivat omassa tunnossaan nöyrän ja oikeudentuntoisen perussuomalaisten jäsenistön Juudaksena eli pettureina, kavaltajina ja ilonpilaajina, jotka täytyy kampittaa hyvissä ajoin ennen kuin ”se mitä kansalle luvataan myös pidetään” -henki leviää yleiseksi poliittiseksi toimintatavaksi. Koska seteliselkärankaisille on aina hyödyksi vallalla oleva poliittinen moraalinen rappio, se todellinen riistohallitus, kaikkien sorron taivasten valtakunta täytyy jatkua keinoja kaihtamatta.


Myytit murtuu ja muurit sortuu. Martin Beck is back. Toivoa ei ole vielä menetetty.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (16 kommenttia)

Käyttäjän seppolappalainenkoti kuva
Seppo Lappalainen

Terve Petteri

Esimerkiksi noste näkyy hyvin siinä kun Vennamon tie on edelleen auki vaikka tien tukkijoita aina riittää.

Tommi Mäkinen

Jytkyä pukkaa!!
Tulis jo vaalit että pääsis persuja äänestää :D

Täs on pidempään jo ollut semmoi meininki, että mitä Halla-aho ekana sanoo, sitä tuoreeltaan pöyristellään, ja vuoden parin päästä se toteutetaan itsestäänselvyytenä muiden EU-maiden perässä.

Käyttäjän seppolappalainenkoti kuva
Seppo Lappalainen

Terve Tommi

Antaa vaan kannatuksen takinan rauhassa hiljakseen kohota. Pääseepähän sitten äänestyksen jälkeen toimittajat ja heitä seuraavat trollit todistelemaan kuinka on taas äänestetty täysin väärin.

Sitä se on ollut, jos tulos ei ole mieleinen niin kansa on äänestänyt väärin ja vähintäänkin väärillä perusteilla. Kansaa johdettu harhaan populistin keinoin.

Niin kuin ihmiset eivät osaa itse päätellä ja toimia itsenäisen viisaasti äänestyskopissa. Se on otettava mukaan joku juorukello YLE:ltä (oivalla jotain uutta) äänestyskoppiin varmistamaan kuinka toimia.

Käyttäjän ToniPihkola kuva
Toni Pihkola

Pohjautuuko tuo noste faktaan vai mutuun? Viimeisessä ylen gallupissa kannatus oli kaksinumeroinen, mutta muut gallupit ovat antaneet 8% kannatusta, joten sen varaan en vielä laskisi.

Vai onko minulta mennyt jotain ohi?

Käyttäjän seppolappalainenkoti kuva
Seppo Lappalainen

Terve Toni

Kaikki mitä kirjoitan on tietenkin sitoutumatonta ja puolueetonta tutkittua juttua. "Tutkittu juttu. Ja tämä on taivaan tosi"

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Varma merkki tulevasta äänivyörystä PeSulle: propagandaamme on jaettu Taka-Hornaan asti.

Käyttäjän seppolappalainenkoti kuva
Seppo Lappalainen

Terve Risto

Kiitoksia näkymyksestäsi, mielipiteesi on rekisteröity.

Käyttäjän henry kuva
Henry Björklid

Heh, heh. Tämä:
"...seteliselkärankaiset vaalijallittajat menettivät vihdoinkin vaikutusvaltansa puolueeseen. Nämä vaalilupausten pettäjät laitettiin kuriin."

No miksi nämä nyky-perussuomalaiset kansanedustajat äänestivät 2014-2016 aina kaikkien, siis ihan jokaisen heikennyksen puolesta?

Vastaus: Jotta saisivat puolueen silloiselta johdolta rahaa seuraavaan vaalikampanjaan!
Setelirankaisia kaikki.

Henry

Käyttäjän seppolappalainenkoti kuva
Seppo Lappalainen

Huomenta Henry

Nämä jo puolueesta lähteneet käyttivät vallassa ollessaan härskisti hyväkseen puolueen sisällä olevaa uskollisuutta, lähimmäisenrakkautta, oikeudentuntoisuutta, nöyryyttä sekä etenkin anteeksiantoa.

Näin mittavaa uudistusta ei puolueeseen saada hetkessä vaan tarvitaan puolueen jäsenistön kokous jossa se saadaan aikaiseksi. Joten tätä ennen vaalijallittajat pitivät puoluetta tiukasti pihdeissään, tämä oli tietenkin turmiollista ja häpeäksi.

Luonnollisesti ennen puolueen uudistusta tunnollinen ja nöyrä jäsenistö toimi oikeudenmukaisesti antamalla puolueen johdolle / nyttemmin eronneille kansanedustajille mahdollisuuden pikaiseen korjausliikkeeseen. Tätä ei tullut vaan he jatkoivat poliittisen moraalisen rappion tiellä niin kuin tähän blogiin kirjoitin: "Koska seteliselkärankaisille on aina hyödyksi vallalla oleva poliittinen moraalinen rappio"

Käyttäjän henry kuva
Henry Björklid

Ryhmäkurin kehitti Lenin 113 vuotta sitten pamfletissan "Mitä tehdä".
Onko PS:ssä vielä ryhmäkuri?

Henry

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

No niinpä niin. Itse toivon sinisille ja persuille menestystä tulevissa vaaleissa. Muista viis....

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Leskinen, sintujen kannatus on 2%:n luokkaa, sillä ei paljon menestytä.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Automaattisen toiston poisto.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Automaattisen toiston poisto.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

"sinisille ja persuille", Sepon varma kaksari, covering all bases!

Toimituksen poiminnat