seppolappalainenkoti Tutkittu juttu. Ja tämä on taivaan tosi.

Vihreä raivo

 

Vihreä raivo ei ole lempeä vaan on pitkävihainen. Vihreä raivo kadehtii, pöyhkeilee, iloitsee vääryydestä ja käyttäytyy sopimattomasti. Vihreä raivo kuvittelee toistuvasti kärsineensä pahaa. Vihreän raivon tieto on vajavaista mutta he haluavat esiintyä opettajina. Vihreän raivon paratiisi on sellainen jossa linnutkaan ei enää lennä ja maa on autio, että myös tyhjä. Vihreä raivo ei suvaitse, eikä ymmärrä erilaisuutta.

Joten en pidä poikkeavana ihmeenä vaan väistämättömänä tapahtumana sitä kun Vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto jäi sairauslomalle, syynä oli uupumus. Touko Aalto itse ilmoitti sen ettei kenenkään pidä vaarantaa terveyttään työn takia. Jaksamisen rajat olivat tulleet vastaan. Ja lopputuloksena Touko Aalto vetäytyy vihreiden johdosta. Hyvin tämäkin seikka todistaa vihreän raivon olemassa olon. Vihreät hyväksyvät vain itse määrittelemän yksimielisen totuuden ja erilaisuus saa väistyä.

Vihreä raivo vastustaa voimakkaasti esim. Perussuomalaisia tai muita heidän kaltaisiaan: jotka rakastavat hyviä tekoja ja puhuvat hyvää tarkoittavalla enkelten kielillä uskosta, toivosta sekä rakkaudesta.


Myytit murtuu. On jäätelö hyvää kun yksin syö.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän KansalainenKane kuva
Markku Nieminen

Mukavasti johdateltu ja johdettu pääasiaan, eli suvaitsevaistona itseään mainostavan Vihreän liikkeen suvaitsemattomuuteen.

Mieli tekisi kysyä, ja olen joillain foorumilla kysynytkin, miten Jessica Aron Iljan ja sen toisen YLEn opintovapaalla olevan toimittelijan, Aki Louhimiehen vaino ja lokakampanjat eroavat toisistaan?

YLE puolustaa vainoon syyllistyneitä naikkosiaan ja siten YLE myös vainoaa Akia. Kannanotoista päätellen. Pata kattilaa soimaa, musta kylki kummallakin!

Käyttäjän seppolappalainenkoti kuva
Seppo Lappalainen

Terve Markku

Kiitos kommentistasi. Täysin itsensä ja toisten pettämisestä siinä on kyse kun vihreiden täytyy jatkuvasti vakuutella ja näyttää olevansa suvaitsevainen. Usein kun näin käyttäydytään niin heidän henkinen totuus on toisenlainen.

Normaalisti suvaitsevaisuus on täysin luonnollista ja eikä sitä tarvitse itselleen tai muille toistuvasti vakuutella.

Nyt kun vihreät saavat uuden ("väliaikaisen?") puheenjohtajan niin toiveena olisi, että hän jaksaa kantaa sen riitaisan jäsenistön taakan ja paimentaa heitä pimeältä polulta pois, kohti rauhaa ja rakkautta.

Kuulemani mukaan puheenjohtaja (väliaikainen?) valinta tehdään jossakin "kabinetissa" suljettujen ovien takana. Näin tämä näyttää vihreiden kannalta toivottoman huonolta jos tämä hyvä veli / hyvä sisko suhmurointi pitää paikkansa.

Toimituksen poiminnat