Vaalianalyysi, se oikea! Ja tämä on taivaan tosi

 

Eduskuntavaalit 2019 ja kuntavaalit 2017 kertovat sen oikean puolueiden kannatusgallupin. Perussuomalaiset saavuttivat eduskuntavaaleissa todella ison jytkyn. Valemedia Yle:n vaali-illan ennusteiden hehkutus ja rummutus vihreiden vaalivoitosta meni täysin pieleen, puolue vihreät koki selvän tappion. 

Perusuomalaisten kannatus nousi kuntavaalien (2017) 8,9 prosentista eduskuntavaalien (2019) 17,5 prosenttiin. Nousua jopa 8,6 %.

Vihreiden kannatus romahti kuntavaalien (2017) 12,5 prosentista eduskuntavaalien (2019) 11,5 prosenttiin.

Vihreät havittelivat ennen eduskuntavaaleja jopa pääsystä pääministeripuolueeksi, toisin kävi. Valitettavasti vaaleissa häviäjät ovat politiikassaan epäonnistujia ja kuuluvat ehdottomasti oppositioon eikä hallitukseen.

Perussuomalaisten huima kannatuksen nousu selittyy seteliselkärankaisten vaalikikkailijoiden pakko syrjäytymisellä puolueesta että sen johdosta, tällä vallanvaihdolla perussuomalaiset tekivät poliittista historiaa toteuttamalla oikeasti kansan ja jäsenistön tahdon.

seppolappalainenkoti
Sitoutumaton Pieksämäki

Nykyisin sitoutumaton mutta...
Olin reippaasti yli kymmenen vuotta Perussuomalaisten jäsen ja toimin aikoinaan Pieksämäen kaupunginvaltuutettuna, vapaa-aikalautakunnassa ja keskusvaalilautakunnassa. Sekä myös esim. kiinteistötoimituksen uskottuna miehenä.
Rakennus- ja sähköalan koulutus. Entinen yrittäjä ja edelleen yrittäjähenkinen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu